Meedoen met de band

Heb je al lang getwijfeld of ben je enthousiast geraakt en je zou graag met ons mee willen doen dan is het eerst van belang dat je eerst een avondje op een repetitie langskomt om eens nader kennis te maken. Onze pipemajor Jeroen Roskam of Leading drummer Jelmo Bonomo zullen je ontvangen verder uitleggen hoe ons opleidingsprogramma werkt en wat jij er aan zult moeten doen om met ons mee te gaan draaien. Reken op een lang traject aangezien doedelzak spelen zeker niet makkelijk is maar als je meer geïnteresseerd bent in een van onze slagwerkonderdelen moet je toch gauw een jaar uittrekken om een stuk basis aan te leren.


Heb je al eerder een instrument bespeeld dan zal de instap bekeken en beoordeeld worden door de muzikale leiding.


Het klinkt misschien allemaal een beetje streng maar om muzikaal mee te kunnen komen willen we heel veel geven maar verwachten we daar dan ook wel weer wat voor terug in de vorm van deelname aan optredens en competities. Daar beleven we dan allemaal heel veel plezier aan.


Via de contact pagina kunt u aangeven of u geïnteresseerd bent en waar u voorkeur naar uit gaat dan een van de muzikale leiders contact met u opnemen voor een vervolgafspraak.